Har lurt en stund på om det blir mer tyttebær? Er ikke lengre på lompa, på øl-festivalen på kuba sist helg fikk jeg meg en på torsdag, på lørdag var det tomt...
Blir det mer tyttebær-lambic på meg i fremtiden?!?!
There are no immediate plans for making a new batch of Tyttebær. It took 9 months to ferment and more than a year to age in bottle. We are so busy right now by just brewing what we need to. It is nice to be busy, but it restricts us in doing creative stunts and fun projects. This is written in English for our export markets. Kjetil
Har lurt en stund på om det blir mer tyttebær? Er ikke lengre på lompa, på øl-festivalen på kuba sist helg fikk jeg meg en på torsdag, på lørdag var det tomt...
SvarSlettBlir det mer tyttebær-lambic på meg i fremtiden?!?!
Martin
There are no immediate plans for making a new batch of Tyttebær. It took 9 months to ferment and more than a year to age in bottle. We are so busy right now by just brewing what we need to. It is nice to be busy, but it restricts us in doing creative stunts and fun projects.
SvarSlettThis is written in English for our export markets.
Kjetil